Vaihtelua

Aloin sitten koristella muistilappuja tussein kun kaipasin vaihtelua kirjoittelulle. Tuo koristelu tuntuu terapeuttiselta. Swappailussa usein vaihdellaan  postin mukana pikku lappuset, esim. kuulumiset tmv. Joittenkin swappareitteni kanssa kirjoitellaan myös kirjeitä ja osan kanssa ei aina laiteta minkäänlaista lappua mukaan. Laitan kuitenkin aina omatkin osoitetiedot kuoreen että siitä ainakin tietää keltä posti on tullut, jos ei erota käsialaa (ja siksikin jos osoite onkin vaihtunut  tmv.)

Kissa riehui pitkin aamua. Oli sitten verhonkin saanut olohuoneesta repsottamaan, kenties roikkunut niissä tai sitten on voinut kynsikin jäädä verhoon kiinni niin että se on repinyt samalla sitä verhoa kun on yrittänyt irrottaa kyntensä siitä.

Tänään ei taida tulla mitään elokuvaa jota tekisi mieli katsoa, eikä sarjaakaan (paitsi Criminal minds).
Jumpatakaan en nyt jaksa. Eilen tein kiinteytysjumpan, tosin ilman painoja jotka siihen olisi kuuluneet. En nimittäin omista painoja, enkä mielelläni jumppavälineitä ostelekaan kun niillä on usein tapana jäädä jossain vaiheessa nurkkaan lojumaan ja tilaa viemään. Painoina voisi pitää kyllä vedellä täytettyjä pullojakin.

Kahvijauhot on vähissä. Lisää saan huomenna kun käyn kaupassa. Tänään ei sitten huvittanutkaan. Pitää varmaan välistä juoda teetä että nuo kahvijauhot riittäisi vielä tälle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...