Lokakuiset kuulumiset

Vein tänään postilaatikkoon yhden swappikuoren, yhden swappipalautuksen ja kolme kirjettä sekä arki kirjevihkoni. Itse sain postia Postcard Gardenilta, eli tilaukseni. Tilasin kirjepapereita, kaksi kissa kirjanmerkkia, Muumitarroja ja kolme muovista mukinalustaa jotka näyttävät napeilta. Kaupan päälliseksi sain 2 korttia :). Tässäpä ne mukinaluset





Hinkkasin kyllä tuota pöytää puhtaaksi, muttei näköjään kaikki sonta irronnut, enkä jaksa uusiksikaan nyt tuota ottaa.

Tänään sitten alkoi lokakuu... täytän tässä kuussa 31 vuotta... Aion jälleen leipoa äidin kanssa synttäreilleni, esim. kasvismuffineja sekä jotakin makeaakin lisäksi. Yleensä alan jo synttäreitteni jälkeen odottaa joulua. Joululahjoja olen yleensä ostanut pitkin vuotta ettei mene rahaa kerrallaan niin paljoa, mutta tänä vuonna en vielä ole ostanut yhtään.
Sain synttärilahjaksi etukäteen vanhemmilta uuden puhelimen kun edellisessä oli vikaa. On kyllä ollut tosi hyvä tuo uusi kapula.

Jaksoin tänään käydä kaupassa, imuroida hieman, siistiä paikkoja ja nyt pesukone on pyörimässä. Tiskaaminen jää kuitenkin eri päivälle. Tiskaaminen on mielestäni yksi ärsyttävimmistä kotitöistä.

Ulkona on aivan ihana ilma :) tulee ihan kesä mieleen :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...