Tekemisen täyteinen viikko

Alkava viikko on tekemistä täynnä. On putsattava vessa, lajiteltava jälleen hieman mainoksia tmv keräykseen, imuroitava, tiskattava, luututtava lattiat, järjesteltävä muutenkin paikkoja kun tavaraa on paljon tilan kokoon (yksiöön) nähden sekä käytävä siskon luona leipomassa pizzaa ja muffinseja. Niin ja kaupassakin pitää käydä useammankin kerran. Välistä tympii tuo kaupassa käyminen mutta ei voi mitään. Äiti tulee avukseni ripustelemaan verhoja uusiksi (kun itse mätkähtäisin tikkailta alas huonon tasapainoni vuoksi). Vaikuttaapa siltä ettei levähdyspäiviä tällä viikolla ole kuin vasta lauantaina. Mutta eiköhän nuo tekemiset tule hoidettua ajallaan.

Nyt väsyttää, kissa mölisi koko aamun ja kaivoi kaapeistani tavaraa lattialle.
Sisko kävi täällä aikaisemmin valkkaamassa pois annettavia liian pieneksi jääneitä vaatteitani. Ihmeteltiin että miten ne on koskaan päälle mahtuneet (joskus parikymppisenä) kun kokonsa puolesta jotkut näyttivät siltä kuin olisivat voineet olla lastenosastolta ostettuja.
Kohta voisi vaikka nukkumaan käydä. Ehkä vielä hetken neulon ja katson telkkaria. Jatkan jälleen sitä perheemme koiran täkkiä. Tahtoisin oppia kunnolla virkkaamaan, niin ettei virkkaukseni menisi käppyrään.

Jaahas! Nyt alkoi kissan kova ääninen yöooppera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...