Herkkuruokaa ja mielitekoja

En vieläkään osaa/muista kuinka kuvia käsitellään joten tässäpä käsittelemätön kuva tältä päivältä


Tämä kissa on aina tykännyt olla valokuvauksen kohteena ja poseerata. Se oli tuossa asennossa ja katsoi kameraan niin kauan kunnes olin ottanut siitä muutaman kuvan ja laittanut kameran pois. Kisu istuu tässä kuvassa tuolin selkänojalla, siinäkin se usein viihtyy.

Tänään söin herkkuruokaa. Hunajamarinoituja kanasuikaleita wokvihanneksien ja kolmen juustolta maistuvan ruokakerman kanssa. Tällä kerralla en siis pistänyt nuudeleita (mikä myös on hyvää) vaan korvasin ne tuolla juusto kermalla.

Tänään on tarkoitus katsoa tv:stä ainakin yksi kauhuelokuva. Kissat antavat turvallisen tunteen. Jos ne vain rauhassa vetävät sikeitä niin ei tarvitse välttämättä pelätä, vasta kun ehkä sitten jos ne valpastuvat paljon ja reagoivat joko karkuun juoksemalla, tuijottamalla jonnekin tai muulla tavoillaan... Lapsena uskalsin katsoa kauhukuvia enemmän kuin nykyään. Nykyään alkaa karmia jo vähemmästäkin.

Kohta kahvin keittoon. Tekisi mieli ottaa synttäreiltä jäänyttä vodkaa mutta viimeksikin meni vajaat neljä päivää sängyn pohjalla toipuessa ja vasta muutamana päivänä virtaa on taas riittänyt. Se on ihan sama että otanko siiderin kaksi vai vedänkö koko votka pullon niin  sängynpohjalla ne seuraavat lähipäivät menee :(. Synttäreitäni ennen olin juopotellut heinäkuussa eli kolme kuukautta sitten. Ei siis tule kovin usein otettua ja ihan hyvä ehkä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...