Kiirettä ja väsymystä

Leivottiin vasta tänään siskon kanssa. Tehtiin pizzaa ja suklaamuffinsseja. Kuvat sitten myöhemmin. Nyt on hirveä väsymys päällä. Jo heti aamusta kävin kaupassa ja sieltä sitten siskon luo, joristiin pari tuntia kahvimukin parissa ja sitten alettiin tehdä muffinsseja samalla kun pizzataikina oli kohoamassa. Molemmista tuli hyviä, vaikkakin muffinsien suklaa oli aika voimakkaan makuista kun oli tummaa leivontasuklaata. Pitsasta tuli mielestäni tosi hyvää.
Sitten kun oli leivonnaiset valmiit niin joristiin jälleen kahvimukien ja parin muffinssin parissa. Kotiin sitten kävelin leivonnaiset mummokärryssä ja Yves Rocherin paketti muovikassissa sekä lisäksi laukku kourassa. Olin kotona joskus kuuden aikaan. Nyt sitten väsyttää ihan älyttömästi, en vaan vielä rupea nukkumaan kun muuten herään joskus yöllä enkä saa sitten enää unta. Huomenna olisi ihan helvetisti taas tekemistä, tänään en kyllä mitään enää jaksa tehdä, muuta kuin vaan katsoa töllöä ja neuloa siinä samalla. Äiti ja iskä tulevat huomenna kahvittelemaan ja sitten pitää perjantaihin mennessä taas touhuta lisää. En kuitenkaan suostu ottamaan paniikkia ainakaan kovasti noista tekemisistä sillä hoituu nuo asiat varmasti ilman panikointiakin, ehkäpä jopa paremmin.
Muut herkut on jo ostettu kuten myös lantrinkimehua juomallenikin. Tänä vuonna en sitten hommannutkaan enkä teekään kakkua. Eiköhän noita herkkuja ole ihan tarpeeksi jo muutenkin (paitsi sitä pizzaa on vaan yksi pellillinen ja yhdet reunapalat siitä jo syötiin).

Mitenkähän sitä jaksaa taas huomenna aikaisin herätä kun en ole tottunut oikein sellaiseen, varsinkaan peräkkäisinä päivinä (sekin etu tässä eläkkeellä olossa on että voi yleensä nukkua niin pitkään kuin haluaa).
Nyt otan neulomukset esille ja alan katsoa telkkaria. Kahviakin voisi taas tehdä nyt kun muistin vihdoin ostaa lisää suodatinpussejakin.

3 kommenttia:

  1. Hei tuli vastaan sinun ja Leenan tekemä kiva slam missä kansia ei ole koristeltu . Leena on kirjoittanut , että takakannen saa halutessaan koristella ? Mietin et eikö olisi kivempi et koko kannet olis koristeltu niin voi laatu slämynä laittaa eteenpäin kun muuten menee vain aikuispiirille? Kun itselläsikin vaatimus icr listassa että koristeltu slam ei pelkkiä vihkoja kansineen ? Aattelin et voin tohon kannet koristella tai sit laittaa sellaisenaan aikuispiirille..muut eivät ota koristelemattomia vastaan

    VastaaPoista
  2. Joo kun sisältö on kiva niin mukavempi koristeltuna laittaa eteenpäin!

    VastaaPoista

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...