Huilaamista vihdoin

Kävin siellä siskon luona ja apteekissa. Kotona söin niitä ranskalaisia. Uuni yllätti minut olemalla vieläkin nopeampi ja tehokkaampi kuin mitä luulin. Loppuilta menee taas rentoillessa. Olen mm neulonut ja kohta voisi tehdä taas runokansiota.
Huomenna kyllä nukun niin pitkään kuin vaan huvittaa. Olen kolmena aamuna peräkkäin herännyt kymmeneltä enkä siis ole tottunut vuosiin sellaiseen.  (Viimeksi piti herätä aikaisemmin säännöllisesti noin yli kymmenen vuotta sitten). (Kyllä tässä eläkkeessä on paljon hyviä puolia. Olen siis ollut eläkkeellä päälle 2 vuotta ja sitä ennen olin kuntoutustuella 10 vuotta).

Hero kanavalta ei ole tähän mennessä tullut paljoa mitään mielenkiintoista katsottavaa...

Huomenna käyn vielä kaupassa ostamassa lisää sapuskaa ja muutaman siiderin tai karpalolonkeron. Voisi ostaa pakasteesta pizzan kun en ole sellaistakaan syönyt tosi pitkään aikaan. Ehkä sitä voisi ostaa myös jotain herkkuakin siiderin kanssa naposteltavaksi, niin ja lantrinkia myös tarvitsen.

Tänään vein ison kasan postia postilaatikkoon, suurin osa niistä oli swappi palautuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...