Alusvaateostoksilla

Tulin äsken kaupungilta alusvaateostoksilta. Oltiin siis äidin kanssa kaupungilla. Seppälässä minä vedin rempulat kun lattiassa oli jokin märkä/liukas kohta :D Ei kuitenkaan sattunut mihinkään onneksi, selvisin pelkällä säikähdyksellä :).

Tässäpä näitä ostoksiani



Ginatricotilta ostin uudet pinsetit ja paksut sukkahousut viileneviä kelejä varten hameiden/mekkojen kanssa pidettäväksi.



Alushousut kuvassa väärin päin vaikka kuvan koneelle käänsinkin. Nämä alushousut olivat vain 2 euroa ja rintaliivitkin vain 7 euroa, niin päätinpä ne ostaa kun halvalla sain ja kun alusvaatteista on toisinaan pulaa. Hoikkana ollessani pidin usein stringejä ja muita hepeneitä, muttei tällä kropalla niitä oikein viitsi pitää :(.


Nämä rintaliivit maksoivat vajaat 17 euroa. Molemmat rintsikat hieman kiristävät mutta eivät onneksi niin paljoa etteikö niitä voisi pitää :).



Tilaamani valokuvat joistain tekemistäni swapeista tulivat tänään. Kuvia on enemmänkin kuin vain tässä kuvassa olevat. Aion nimittäin viimeinkin toteuttaa sen pitkäaikaisen suunnitelmani, eli teen kansion tekemistäni swapeista, tai ainakin parhaimmistosta. Lisäksi käsityökansio on edelleenkin harkinnassa, eli kansio tekemistäni käsitöistä, mutta se nyt saa hieman odottaa.


Kissa oksenti eilen koppaan ja sen jälkeen se otti tämän hassun paikan ja asennon. Monesti se nukkuu tuossa oranssissa korissa, kuten tälläkin hetkellä.

Eilen katsoin  BB:n ihan uteliaisuudesta että ketä julkkiksia sinne oikein tuli. Se on todella harvinaista että minä katson sitä ohjelmaa. Saa nyt nähdä tuleeko jatkossa sitä yhtään katsottua. Yleensä se on ollut mielestäni ihan turha ohjelma, jossa seurataan apinoita häkissään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...