Pirteämpänä päivään

Lähi päivät olivat aika masentavia mutta paremmin nukutun yön myötä heräsin tänään pirteämpänä kuin aikoihin enkä heräillyt niin paljoa epämääräisiin oloihinkaan. Tiskasin, pesin pyykkiä ja valmistin ruokaa. Sen jälkeen olen kirjoitellut aika paljon. Minulla mm on eri aiheisia päiväkirjoja joihinka kirjoitan asioistani niitten teemojen mukaan. 
Söin tänään kaupan Lindströmin pihvejä (omatekemänä kuitenkin parempia), täytettyjä tortellinoja sekä hummusta (jota ostin kokeeksi ja hyvää on).

Säikähdin tänään että onko fb tilini kaapattu tmv kun vika oli kuitenkin fb:n puolella. Mutta kun en sitä vielä tiennyt niin yritin kirjautua sisälle/vaihtaa salasanan ja jopa tehdä sinne uuden tilin mutta onnistumatta. Mainitsin asiasta eräälle ystävälle sekä kysyin asiasta siskoltakin niin kävi ilmi että se on jokin yleinen haitta. 
Joskus olin kokonaan poissa facebookista kolmisen kuukautta niin se teki ihan hyvää, ainakin silloin.

Olisi tarkoitus tässä kuussa hankkia helpostikuoria mutta kunhan maksan ensin kaikki laskut ja vuokran ajallaan niin katson sitten jääkö rahaa minkä verran. Jos vaikka saisin hommattua sen 20 kpl:een Kuori pakkauksen kun olen niin monelle vuorossa. Tuo mainitsemani pakkaus maksaa yli 60 euroa (ja bussikortin latauskin maksaa 58 euroa). Kalliit on harrastukset mutten niistä tahdo luopuakaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...