Asioilla ja ystävän luona

Olin perjantaina ja lauantain välisenä yönä ystäväni luona. Eka käytiin asioilla niin erään polun mäki oli niin liukas että kengät liukuivat siinä eikä ylös pääsystä meinannut tulla mitään. Piti ottaa koko ajan tukea lumipenkasta. Tuntui ettei pääse eteen eikä edes taaksekaan päin. Lopulta kuitenkin selviydyttiin jatkamaan matkaa.
Käytiin apteekissa ja lidlissä. Lidlistä ostin ruokaa sekä pinkin hupparimekon. Mietin pitkään ostanko sen vai en. Vein sen välillä takaisin hyllyyn kunnes hain sen takaisin koriini. Päätin sen ostaa ettei jää harmittamaan jälkeen päin, vaikka pitääkin olla nyt säästäväinen.

Lauantaina ystäväni teki sushia joka oli hyvää 😋 Syötiin myös mm vaniljamoussea jota sain mukaanikin.
Tänään söin Lidlistä ostamiani kasvis kaalikääryleitä ja hyvää oli sekin.

Olen yrittänyt kirjoitella mutta koska siitä ei selvää saa niin siirryin suosiolla neulomaan. Voisi tässä joku päivä pitkästä aikaa koristella vihkojen kansia.
Lähetin tässä eräs päivä seitsemän swappi palautusta, joihinka meni hemmetisti rahaa, sillä yhteen palautukseen menee yleensä kaksi postimerkkiä ja postimerkkien kappale hinta on muistaakseni 2,30 euroa eli kaksi on yhteensä 4,60 euroa (jos siis oikein muistan?) Onneksi oli ikimerkkejä jemmassa. Lisää en kuitenkaan raaskinut tilata samalla kun tilasin sen  h-kuori pakkauksen. Laatukin niissä kuorissa on huonontunut.

En mielelläni tee enää ostoksia joita en välttämättä tarvitse paljoa mutta uusi kalenteri pitäisi saada. Voisi sitäkin sitten koristella. Minulla oli 10 vuoden kalenteri joka muistaakseni päättyi viime vuonna mutta olen harkinnut sellaista uutta (a4 kokoa) sekä sitten hieman pienempää kalenteria (kirjaa). Jospa löytyisi jokin Suomalaisesta kirjakaupasta, tosin en sitä 10 vuoden kalenteria vielä raaski ostaa kun se maksaa useamman kympin (tosin se kestääkin kauan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...