Mekkoja

Olipa hyvä etten jo aiemmin ostanut kuvassa olevia mekkoja kun nyt olivat alennuksessa. Tykkään kun helma on takaa pitempi kuin edestä.
Lisäksi ostin yllätys yllätys Muumi kansion, päiväkirja jutuille kun entinen päiväkirja kansio on jo aika täysi ja vaihtelua on kiva saada. Ostin myös muovitaskuja kansioille kun niitä menee aina niin paljon.

Kaupungille tänään lähtiessäni söin vain jogurtin niin pois tullessa bussilla oli yrjö olo (ja lisäksi joku pentu rääkyi vähän väliä koko matkan). Äsken sitten kotiin tullessa join soijajuomaa (vaniljan makuista) niin meni se yrjöolo ohi. Nenä vaan alkoi vuotaa. Tosin nenäni nyt vuotaa useinkin vähästäkin . Soija allergia on todettu joskus mutta eipä se juurikaan koskaan ole tehnyt pahemmin paljoa mitään oireita minulle, ei edes ihottumaa niin kuin yleensä silloin kun olen todella jollekin allerginen.

Tänään luvassa nuudelit wokvihannes hunajamarinoituja kanasuikaleita sipulilla sörsseliä. Kunhan kahvin juon niin rupean tekemään ruokaa :p.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielenterveys ongelmien syyksi laittaminen

Olin vapun äidin luona ja vähän pitempäänkin. Eilen palasin veljen kyydillä kotiin. Oli ihan kiva vappu ja kivaa oli käydä kotikotonakin. Te...