Hampurilaista ja neulomista

Wishiltä tuli vihdoinkin paita maanantaina jota olinkin jo odotellut. Kuvat ovat huonoja ja oikeat värit tuossa ovat paljon kirkkaammat eikä läheskään noin tummat.
Eilen tein hampurilaisia. Hampurilais sämpylöiden väliin laitoin lindströmin pihviä, paistettua kananmunaa, paistettua sipulia, ananasta, salaatinlehtiä, suolakurkkuja, juustoa, sinappia ja ketsuppia ja kyllä oli hyvää. Tänäänkin olen noita syönyt mutta vähemmillä täytteillä.
 
Kaipasin neulomuksiin vaihtelua, niinpä aloin tekemään pyöröpuikoilla tuubihuivia. Ennen en ole onnistunut kunnolla pyöröpuikoilla neulomaan (paitsi kerran kun puikot meni rikki) mutta nyt näkyy onnistuvan kun kerrankin löysin tarpeeksi lyhyet pyöröpuikot. Niitä on ollut usein vaikeaa liikkeistä löytää noin lyhyinä mutta nuokin löysin omasta jemmastani avaamattomassa paketissa. En vaan muista mistä ne olen ostanut.

Olen tehnyt myös ystävälle erästä ystävänpäivä lahjaa ja aloitin jo sitä tekemään että ehtisi valmistuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kahdesti harkittuja ostoksia

Kävin tänään Tokmannilla. Pysähdyin lankahyllylle sekä askartelutarvike hyllylle. Mietin kahteen kertaan että ostanko niitä ja tulin siihen ...